Ինչպես են մի բաժակ սուրճը վայելում տարբեր երկրներում (լուսանկարներ)
Աշխարհում միլիոնավոր մարդիկ իրենց օրը սկսում են առավոտյան մեկ բաժակ սուրճուվ: Յուրաքանչյուր երկիր ունի սուրճը պատրաստելու իր գաղտնիքը:
Ձվով սուրճ (Վիետնամ)
Բաղադրությունը՝ ձվի դեղնուց, խտացրած կաթ, շաքար, սուրճ:
Լապլանդական սուրճ (Ֆինլանդիա)
Սկզբում լապլանդական պանիր, ապա՝ սուրճ:
Էսպրեսսո՝ հռոմեական (Իտալիա)
Էսպրեսսո լիմոնով, ընդ որում մինչև լիմոնը օգտագերծելը պետք է գդալը դնել գավաթի ներքևի մասում:
Լագրիմա (Արգենտինա)
Կաթի փրփուրին ավելացնում են մի քանի կաթիլ մուգ սուրճ:
Բոնբոն (Իսպանիա)
Էսպրեսոն՝ խտացրած կաթով: Իսկ եթե սուրճը բացում են հավասարաչափ կաթով ու խտացրած կաթով, ապա ստացվում է leche y leche:
Սուրճ այլ տեսակներ՝ «Ադմե»-ի ներկայացրած ֆոտոշարքում:
Լրահոս
Տեսանյութեր
Ի դեմս Ադրբեջանի՝ այսօր աշխատում է Թուրքիան, սա նոր երևույթ է, որը պետք է գիտակցենք. Դեմոյան