Ավետիսյան. Սննդամթերք պահեստավորելիս պարտադիր ուշադրություն դարձրեք ժամկետներին
Կորոնավիրուսի տարածման առաջին օրերին խուճապային գնումների արդյունքում տուն բերած մեծ քանակությամբ սննդամթերքն ինչպե՞ս պահել, որ չփչանա։ Հարցրեցին լրագրողները Սննդամթերքի անվտանգության տեսչական մարմնի ղեկավար Գեորգի Ավետիսյանին՝ աչիք առաջ ունենալով համացանցում տարածված լուսանկերը, երբ մի տոպրակ հացը թողել էին աղբամանի հարևանությամբ։
«Շատ կարևոր հարց տվեցիք։ Ռիսկեր կարող են լինել»,-ասաց տեսչական մարմնի ղեկավարը։
Նա ընդգծեց, սնունդ պահեստավորելիս պետք է անպայման ուշադրություն դարձնել ժամկետներին, պահպանման պայմաններին։
«Եթե պիտանելիության ժամկետն անցել է, մի ափսոսացեք, թափեք»,-ասաց նա։
Հարակից հրապարակումներ`
- ՍԱՏՄ ղեկավար. Կորոնավիրուսը սննդի միջոցով չի փոխանցվում
- Գեորգի Ավետիսյան. Կան շատ տնտեսվարողներ, որ մինչև հիմա չեն հասկացել ցուցումների լրջությունը
Լրահոս
Տեսանյութեր
Անահիտ աստվածուհու արձանը կցուցադրվի Հայաստանի պատմության թանգարանում պահվող բացառիկ նմուշների հետ