Սննդաբանը հայտնել է, թե ինչ կարելի է խմել ուտելու ընթացքում և հետո
Իդեալական ըմպելիքը, որը կարելի է օգտագործել ինչպես ուտելու ընթացքում, այնպես էլ դրանից հետո, ջուրն է, ընդորում, տաքը, ամենալավը՝ սենյակային ջերմաստիճանում, նշել է դիետոլոգ Անդրեյ Բոբրովսկին: Ըստ դիետոլոգի՝ սնունդ ընդունելիս կարելի է նաև թեյ խմել՝խոտաբույսերով, սովորական սև կամ կանաչ թեյ, բայց ոչ շատ թունդ: Պարզապես պետք է հաշվի առնել, որ սրտանոթային հիվանդություններ ունեցող մարդիկ չպետք է չարաշահեն այն:
Աղբյուր՝ ria.ru
Լրահոս
Տեսանյութեր
Ամեն սարի գլխին, փեշին, անտառներում հայկական հետքեր են. Քաշաթաղի հուշարձանները՝ մեկ գրքում